Blog

1900

Mandala betekent wiel of cirkel en is afkomstig vanuit het Sanskriet, een taal uit het oude Indië. 

Doorgaan met lezen
Getagged in: eBook
961

Om uw geest en lichaam in balans te brengen biedt Britta Nijhuis een album van Enhance WellBeing. Deze album biedt u 35 minuten aan meditatie muziek en helpt u te ontspannen en uw gedachten op een rij te brengen. Klik hier om voorbeelden te beluisteren (Bron: Youtube).

Doorgaan met lezen
1075

Op speciaal verzoek biedt Britta Nijhuis u het digitale werkboek van het Gezond Slank Plan aan. Het digitale werkboek is tijdelijk te koop voor een speciale prijs van 4,50 euro. 

Doorgaan met lezen
1071

 Mensen helpen om gezond slank te worden en te blijven” - is de missie van Britta Nijhuis

Om haar doel te bereiken heeft Britta al verschillende boeken met goede raad en goede recepten geschreven. Boeken als Het gezond slank plan en Levenslang gezond slank. Met haar nieuwe boek “Crash je Kilos in 10 dagen” biedt ze u een speciaal uitgewerkt plan.

Doorgaan met lezen
Getagged in: afvallen eBook gezond
1318

Britta Nijhuis heeft voor u “kleuren voor volwassenen” samengesteld. In de maand april 2016 kunt u tijdelijk voor slechts 3 euro kennismaken met deze nieuwe trend. Als extraatje ontvangt u vier speciale kleurplaten wanneer u een comment voor Britta achterlaat.

Doorgaan met lezen
1231

Software Licenties biedt u voor slechts €45,- een activatie code/cdkey voor de volledige download versie van Windows 8.1. Professional Nederlands. Na uw bestelling ontvangt u de activatie code direct per e-mail.

Doorgaan met lezen
Getagged in: microsoft software
1336

Met dit pakket van Hollands Bodem zit u altijd goed! 

Britta Nijhuis heeft voor u een pakket samengesteld. Dit pakket bevat meer dan tweehonderd recepten, waardevolle tips, motivaties en hulpmiddelen. Het Gezond Slank Plan is slechts 27 euro.

Doorgaan met lezen
1606

De missie van Britta Nijhuis is om mensen te helpen makkelijk af te vallen. Om haar missie te bereiken schrijft ze het eBook Levenslang Gezond Slank.

Doorgaan met lezen
Getagged in: afvallen eBook gezond slank
1478

Op een makkelijke en snelle wijze kunt u uw eigen digitale product via www.snarf.eu uploaden en verkopen. Dit kan binnen vijf minuten.

Doorgaan met lezen
1210

We hadden een aantal handige weblinks met mogelijkheden voor de financiering van uw project voor u uitgezocht. Een van de financieringsmogelijkheden was crowdfunding. Wilt u crowdfunding inzetten? Bent u op zoek naar een platform om uw project te presenteren?

Doorgaan met lezen
Getagged in: Snarf.eu Tips
1187

Wat te doen bij schending van uw auteursrecht?

Doorgaan met lezen
1289

U heeft een duidelijke ambitie en u zit met boordevol ideeën. Maar hoe zit het met de financiering van uw project? Snarf.eu heeft een aantal handige weblinks voor u uitgezocht om u op weg te helpen.

Doorgaan met lezen
1281

Voordat u uw eigen muziek, e-book, software, foto, luisterboek, video of een ander digitale product wilt verkopen, adviseren wij u om u goed te verdiepen in het thema beschermen van het intellectueel eigendom.

Doorgaan met lezen
1050

"Things that really matter" is een initiatief van Andre Ampak. Hij wilde een actie opzetten en een lied uitbrengen voor de wereld en de mensheid in het algemeen.

Doorgaan met lezen
Ga naar boven